Breeding progress together

Samen vooruitgang veredelen

We zijn een wereldwijd veredelingsbedrijf dat suikerbieten- en tarwezaden aanbiedt. Daarnaast produceren en verdelen we zaden van zonnebloemen, sojabonen en kikkererwten in meer dan 40 landen. We bieden tolerante en goed presterende rassen aan die de landbouwer in staat stelt de uitdagingen in de landbouw van vandaag, aan te gaan.

Gedreven door de ambitie om producten aan te bieden van de allerhoogste kwaliteit, investeren we onze know-how in geavanceerde veredelingstechnologieën, zaadkwaliteit, kennisoverdracht en nauwe uitwisseling met onze internationale zakenpartners.

We werken wereldwijd maar behouden tegelijkertijd de flexibiliteit om regionale oplossingen te ontwikkelen door hand in hand samen te werken met landbouwers, adviseurs en verschillende partners.

Elk zaadje dat we leveren draagt bij tot een meer milieuvriendelijke voedselproductie.

Strube hoofdkantoor in Söllingen, Duitsland

Onze locaties

Van een landbouwbedrijf tot een internationale plantenveredelaar en zaadproducent met hoofdkantoor in Duitsland en dochteronderneming in België: onze geschiedenis en locaties.

Onderzoek bij Strube

Onderzoek is belangrijk voor ons: door gebruik te maken van ultramoderne technologieën kweken onze ervaren wetenschappers gezonde en hoogproductieve rassen.

  • Verkoopspartners
  • Teamwerk
  • Nabijheid van de klant
Strube Vertriebspartner

Verkoopspartners

Zaad over de hele wereld

Wij bieden onze zaden international aan. U kan onze zaden via verschillende kanalen in 35 landen kopen. In landen waar wij niet vertegenwoordigd zijn, helpen onze partners onze klanten graag. Zij bieden ondersteuning en advies, zodat de boeren en de industrie het juiste ras voor hun behoeften kunnen selecteren. We bieden, ter plaatse tijdens de teeltperiode en op het veld, ook deskundig en individueel advies aan.

Strube Kooperationen

Teamwerk

Van vermenigvuldiging tot zaad

Wij willen u voorzien van uitstekende zaden. Om dit te bereiken werken we hand in hand met onze partners. Dit begint met de zaadvermeerdering en dit gebeurt door ervaren bedrijven en landbouwers in Frankrijk, Spanje en Italië. Dit eindigt met het behandelen van de zaden, en voor suikerbieten, het pelleteren door onze partner, sinds lang, in Duitsland.

Onze partners
Strube Landwirtschaft

Nabijheid van de klant

De oorsprong van het bedrijf

Tot op de dag van vandaag werken we intensief samen met de landbouwsector. Dit stelt ons in staat om de uitdagingen van de moderne gewasproductie te begrijpen en te weten wat onze klanten drijft. Het partnerschap brengt ons dichter bij ons gezamenlijke doel - maximaal succes met optimale kwaliteit.

Onze geschiedenis

Waarin onderscheiden we ons bij Strube

Over ons

Wie zijn we en wat drijft ons: interessante weetjes over Strube.

Historische graanselectiekamer bij Strube.

Geschiedenis

Onze ontwikkeling: van een landbouwbedrijf tot internationaal bedrijf.

Innovaties

Verschillende analysemethodes: Strube's innovaties voor zaadkwaliteit.

Strube Saatzucht Kooperationen

Productie

Productie bij Strube: hand in hand voor sterke producten - onze samenwerkingen en partners.

Nieuws & Evenementen

Nieuws over Strube: Persberichten en andere berichten.

Strube in cijfers

Opgericht:0
Werknemers:0
Rassen:0
Landen:0
productimage general