Strube

Onze claim

Sinds 1877 staan we wereldwijd bekend om onze grote diversiteit aan hoogwaardige zaden. De zeer productieve en gezonde rassen van Strube staan voor een superieure opbrengst en een uitstekende kwaliteit - ze zorgen voor het commerciële succes van onze klanten. Onze productportfolio in België omvat: suikerbieten, granen en erwten.

Strube Saatgut

Advies - expertise: in België wordt de distributie van onze rassen georganiseerd door Strube Belgium. Onze experts zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden - of het nu gaat om rasseninformatie, een bezoek of Strube-evenementen. Contacteer ons.

Nauwe samenwerking met veredeling

Strube Research ontwikkelt voortdurend hoogwaardige rassen voor de individuele behoeften van onze klanten. Door de samenwerking hebben we er alle vertrouwen in dat de meest recente kennis van wetenschappelijk onderzoek direct wordt aangewend. Dit is de sleutel tot praktische en toekomstgerichte plantenveredeling. 

De basis is een groot netwerk dat ons voorziet van uitgebreide kennis en een schat aan ervaring. We werken voor verschillende projecten samen met universiteiten, technische hogescholen en wetenschappelijke instituten om onze rassen en zaden voortdurend te verbeteren. We zijn ook partner in Saaten-Union, die ons ondersteunt bij de verkoop van onze tarwerassen.

Veredeling van de beste genetica

Strube hoofdkantoor in Söllingen, Duitsland

Onze locaties

Van een landbouwbedrijf tot een internationale plantenveredelaar en zaadproducent met hoofdkantoor in Duitsland en dochteronderneming in België: onze geschiedenis en locaties.

Onderzoek bij Strube

Onderzoek is belangrijk voor ons: door gebruik te maken van ultramoderne technologieën kweken onze ervaren wetenschappers gezonde en hoogproductieve rassen.

  • Verkoopspartners
  • Teamwerk
  • Nabijheid van de klant
Strube Vertriebspartner

Verkoopspartners

Zaad over de hele wereld

Wij bieden onze zaden international aan. U kan onze zaden via verschillende kanalen in 35 landen kopen. In landen waar wij niet vertegenwoordigd zijn, helpen onze partners onze klanten graag. Zij bieden ondersteuning en advies, zodat de boeren en de industrie het juiste ras voor hun behoeften kunnen selecteren. We bieden, ter plaatse tijdens de teeltperiode en op het veld, ook deskundig en individueel advies aan.

Strube Kooperationen

Teamwerk

Van vermenigvuldiging tot zaad

Wij willen u voorzien van uitstekende zaden. Om dit te bereiken werken we hand in hand met onze partners. Dit begint met de zaadvermeerdering en dit gebeurt door ervaren bedrijven en landbouwers in Frankrijk, Spanje en Italië. Dit eindigt met het behandelen van de zaden, en voor suikerbieten, het pelleteren door onze partner, sinds lang, in Duitsland.

Onze partners
Strube Landwirtschaft

Nabijheid van de klant

De oorsprong van het bedrijf

Tot op de dag van vandaag werken we intensief samen met de landbouwsector. Dit stelt ons in staat om de uitdagingen van de moderne gewasproductie te begrijpen en te weten wat onze klanten drijft. Het partnerschap brengt ons dichter bij ons gezamenlijke doel - maximaal succes met optimale kwaliteit.

Onze geschiedenis

Strube in cijfers

Opgericht:0
Werknemers:0
Rassen:0
Landen:0
productimage general