Breeding progress together

Zaad is een belofte.

Het draagt onze waarden en houdt een belofte in - de belofte van een positieve en duurzame toekomst.

We gebruiken innovatieve technieken om plantenveredeling te bevorderen. Zo ontwikkelen we praktische oplossingen en multi-tolerante rassen.

Het begint allemaal met goed luisteren naar landbouwers.

Wij geloven in een betere toekomst voor onze telers. Met een gewaarborgde opbrengst en goede vooruitzichten.

We zijn gepassioneerd door wetenschap om de landbouwproductie te verbeteren, maar we zijn ons van één ding bewust: de belangrijkste dimensie is en blijft de mens.

Met de hulp van de telers en onze partners beginnen we samen aan de vooruitgang.

Samen vooruitgang veredelen.

 

Strube hoofdkantoor in Söllingen, Duitsland

Onze locaties

Van een landbouwbedrijf tot een internationale plantenveredelaar en zaadproducent met hoofdkantoor in Duitsland en dochteronderneming in België: onze geschiedenis en locaties.

Onderzoek bij Strube

Onderzoek is belangrijk voor ons: door gebruik te maken van ultramoderne technologieën kweken onze ervaren wetenschappers gezonde en hoogproductieve rassen.

  • Verkoopspartners
  • Teamwerk
  • Nabijheid van de klant
Strube Vertriebspartner

Verkoopspartners

Zaad over de hele wereld

Wij bieden onze zaden international aan. U kan onze zaden via verschillende kanalen in 35 landen kopen. In landen waar wij niet vertegenwoordigd zijn, helpen onze partners onze klanten graag. Zij bieden ondersteuning en advies, zodat de boeren en de industrie het juiste ras voor hun behoeften kunnen selecteren. We bieden, ter plaatse tijdens de teeltperiode en op het veld, ook deskundig en individueel advies aan.

Strube Kooperationen

Teamwerk

Van vermenigvuldiging tot zaad

Wij willen u voorzien van uitstekende zaden. Om dit te bereiken werken we hand in hand met onze partners. Dit begint met de zaadvermeerdering en dit gebeurt door ervaren bedrijven en landbouwers in Frankrijk, Spanje en Italië. Dit eindigt met het behandelen van de zaden, en voor suikerbieten, het pelleteren door onze partner, sinds lang, in Duitsland.

Onze partners
Strube Landwirtschaft

Nabijheid van de klant

De oorsprong van het bedrijf

Tot op de dag van vandaag werken we intensief samen met de landbouwsector. Dit stelt ons in staat om de uitdagingen van de moderne gewasproductie te begrijpen en te weten wat onze klanten drijft. Het partnerschap brengt ons dichter bij ons gezamenlijke doel - maximaal succes met optimale kwaliteit.

Onze geschiedenis

Strube in cijfers

Opgericht:0
Werknemers:0
Rassen:0
Landen:0
productimage general