Keyvisual Romania Imprima

Imprima

Strube D&S GmbH
Hauptstraße 1
38387 Söllingen
Telefon +49 5354 809 930
Telefax +49 5354 809 937
E-Mail info@strube.net

 

Director General:
Christian Knolle | Martin Reisige | Eric Verjux

Sediul societății:
Söllingen

Registrul Comerțului:
Tribunalul Braunschweig HRB 207143

Numărul de identificare TVA:
DE 815 750 933

 

Încrederea este importantă pentru noi 

Din acest motiv, dorim să vă informăm cu privire la următoarele: Pe acest site web sunt colectate date de utilizare în numele companiei Strube D&S GmbH. De asemenea, sunt colectate destinațiile link-urilor accesate de către utilizatorii neidentificabili personal ai site-ului web Strube D&S GmbH în scopuri de marketing și optimizare. Datele colectate sunt utilizate exclusiv de Strube D&S GmbH și nu sunt transmise terților. Colectarea datelor este efectuată în conformitate cu regulamentele actuale cu privire la protecția datelor. Din aceste date sunt create profiluri de utilizare pentru analizarea calității site-ului web, respectiv pentru controlul măsurilor de marketing. Pentru aceasta, prin intermediul programului Tracking nu este setat un cookie și nici nu se citesc cookie-urile stocate local pe dispozitivul utilizatorului. Datele colectate nu sunt utilizate pentru a identifica personal vizitatorul acestui site web. În primul rând acest lucru nu este posibil, și în al doilea rând nu reprezintă scopul programului Tracking.

 

Excluderea răspunderii

Conținuturile:

Conținutul acestor pagini a fost elaborat cu cea mai mare atenție posibilă. Cu toate acestea, Strube D&S GmbH nu poate oferi nicio garanție cu privire la lipsa erorilor și acuratețea informațiilor furnizate. Prin urmare, Strube D&S GmbH nu își asumă răspunderea pentru daunele care rezultă direct sau indirect din utilizarea acestui site web, în măsura în care nu este dovedită culpa companiei Strube D&S GmbH ca urmare a unei acțiuni intenționate sau neglijenței grave a acesteia.

 

Soiurile:

Toate informațiile au fost elaborate conform celor mai bune cunoștințe, luându-se în considerare rezultatele experimentale sau constatările. Nu poate fi oferită o garanție și nu poate fi asumată răspunderea pentru aspectele care se aplică în caz individual, deoarece condițiile de creștere și efectul reciproc al soiurilor sunt supuse unor variații semnificative și pot determina un comportament diferit al soiurilor.

 

Copyright 2019 by Strube D&S GmbH

 

Toate drepturile rezervate.