Pylon mit Strube Logo

Impresszum

Strube D&S GmbH
Hauptstraße 1
38387 Söllingen
Németország
Telefon +49 5354 809 930
Fax +49 5354 809 937
Email info@strube.net 
 

Üzletvezető:
Christian Knolle | Eric Verjux 
Hervé Caroff  | Marcel Landmann

A társaság székhelye:
Söllingen

Kamarai regisztráció:
Braunschweigi Elsőfokú Bíróság HRB 207143

Adóazonosító szám:
DE 815 750 933

A bizalom fontos számunkra

Ezért a következőkről szeretnénk tájékoztatni:

Ezen a weboldalon a Strube D&S Kft. megbízásából felhasználói adatokat rögzítünk. A Strube D&S Kft nem személyesen azonosítható felhasználóinak kattintási adatait weboldalunkon marketing és optimalizálási céljaira gyűjtjük. A rögzített adatokat kizárólag Strube D&S Kft. használja fel, és harmadik fél részére nem adja át. Az adatok rögzítése megfelel az érvényes adatbiztonsági irányelveknek.

Ezekből az adatokból felhasználói profilokat készítünk a weboldal minőségének elemzése ill. a marketing intézkedések céljából. Ennek során a tracking program nem helyez el sütiket, és a felhasználónál tárolt helyi sütiket sem olvassa ki. A rögzített adatokat nem használjuk arra, hogy az oldal felhasználóját azonosítsuk. Ez egyrészt nem lehetséges, másrészt nem célja a tracking-nek.

A felelősség kizárása

A tartalmak:

Az oldal tartalmát a lehető legnagyobb odafigyeléssel állítottuk össze. A Strube D&S Kft. ugyanakkor nem vállal semmilyen felelősséget a rendelkezésre bocsátott információk pontosságáért és helyességéért.

A Strube D&S Kft. ezért kizár minden felelősséget az olyan károkért, melyek a weboldal használatából közvetlenül vagy közvetve erednek, amennyiben a Strube D&S Kft. igazolhatóan nem előre megfontolt szándékkal vagy durva hanyagsággal követett el vétséget.

A fajták:

Minden adatot legjobb tudásunk és a kísérleti eredmények vagy megfigyelések figyelembevételével készítettünk el. Nem vállalunk garanciát vagy felelősséget egyedi esetben történő alkalmazásra, mivel a termesztési feltételek és az ennek megfelelően fellépő kölcsönhatások jelentősen befolyásolhatják az adott növényfajta fejlődését.


Copyright 2021 by Strube D&S Kft.

Minden jog fenntartva.