Pylon mit Strube Logo

Impressum

Strube D&S GmbH
Hauptstraße 1
38387 Söllingen
Tyskland

Telefoon +49 5354 809 930
Telefax +49 5354 809 937
E-mail info@strube.net 

 

Adm. direktør:
Christian Knolle | Eric Verjux 
Hervé Caroff  | Marcel Landmann

Selskabets hovedsæde:
Söllingen

Handelsregister:
Retten i Braunschweig HRB 207143

Moms- identifikationsnummer:
DE 815 750 933

Din tiltro er vigtig for os

Derfor vil vi gøre dig opmærksom på følgende:

På dette website registreres brugerdata på foranledning af Strube D&S GmbH. Desuden indsamles klikstier for de personligt identificerbare brugere af Strube D&S GmbH-websitet til markedsførings- og optimeringsformål. De indsamlede data bruges udelukkende af Strube D&S GmbH og videregives ikke til tredje personer. Indsamling af dataene foregår i henhold til de aktuelt gældende data for databeskyttelse.

Ud fra disse data anvendes brugsprofiler til at analysere websitets kvalitet, eller til kontrol af markedsføringsaktioner. Her sætter tracking-programmet hverken en cookie eller udlæser cookies, der er gemt lokalt hos brugeren. De indsamlede data benyttes ikke til at identificere brugeren af dette website personligt. Dette er på en ene side ikke mulig, men på den anden side heller ikke formålet af tracking.

Ansvarsfraskrivelse

Indhold:

Indholdet på disse sider er fremstillet med størst mulig omhu. Strube D&S GmbH kan dog ikke garantere for dataenes korrekthed og nøjagtighed.

Strube D&S GmbH udelukker derfor ethvert ansvar for skader, der direkte eller indirekte opstår af brugen af dette website, såfremt der ikke foreligger forsæt eller groft uansvarlig adfærd fra Strube D&S GmbH's side.

Sorterne:

Alle oplysninger er givet efter bedste viden og under hensyntagen til forsøgsresultater eller iagttagelser. Vi kan dog ikke garantere eller hæfte for korrekthed i hvert tilfælde, fordi vækstbetingelser og derfor vekselvirkningen med sorten kan være underlagt betydelige svingninger og et afvigende adfærd af sorten.

 

Copyright 2019 by Strube D&S GmbH


Alle rettigheder forbeholdes.