Strube Sweden Avtryck

Julkaisija

Strube D&S GmbH
Hauptstraße 1
38387 Söllingen
Puhelin +49 5354 809 930
Faksi +49 5354 809 937
Sähköposti info@strube.net 
 

Toimitusjohtaja:
Christian Knolle | Martin Reisige | Eric Verjux 

Yrityksen toimipaikka:
Söllingen

Kaupparekisteri:
käräjäoikeus Braunschweig HRB 207143

Arvonlisäverotunniste:
DE 815 750 933

Luottamus on meille tärkeää

Sen vuoksi haluamme kertoa sinulle seuraavaa:

Tällä verkkosivustolla kerätään Strube D&S GmbH:n toimesta käyttötietoja. Samoin kerätään Strube D&S GmbH:n verkkosivuston anonymisoitujen käyttäjien clickstream-dataa markkinointi- ja optimointitarkoituksiin. Kerättyjä tietoja käyttää vain Strube D&S GmbH eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Tietojen kerääminen suoritetaan tällä hetkellä voimassa olevien tietosuojadirektiivien mukaisesti.

Näistä tiedoista luodaan käyttöprofiileja verkkosivuston laatuanalyysia tai markkinointitoimien seurantaa varten. Seurantaohjelma ei aseta tällöin evästettä eikä lue käyttäjän paikallisesti tallentamia evästeitä. Kerättyjä tietoja ei käytetä tämän verkkosivuston kävijän henkilöllisyyden tunnistamiseen. Se ei ole mahdollista eikä myöskään seurannan tarkoitus.

Vastuuvapauslauseke

Sisällöt:

Näiden sivujen sisältö on laadittu erittäin huolellisesti. Strube D&S GmbH ei voi kuitenkaan antaa mitään takuuta annettujen tietojen virheettömyydestä ja tarkkuudesta.

Strube D&S GmbH ei sen vuoksi vastaa millään tavoin vahingoista, jotka aiheutuvat välittömästi tai välillisesti verkkosivuston käytöstä, mikäli Strube D&S GmbH ei todistettavasti ole toiminut tuottamuksellisen tahallisesti ja törkeän huolimattomasti.

Lajit:

Kaikkia tiedot on annettu parhaan tietämyksen mukaisesti ottaen huomioon koetulokset tai havainnot. Takuuta paikkansapitävyydestä yksittäistapauksessa ei voida antaa, koska kasvuolosuhteet ja niiden vaikutus lajeihin vaihtelevat huomattavasti ja voivat aiheuttaa lajien poikkeavaa käyttäytymistä.

 

Copyright 2020 by Strube D&S GmbH
Kaikki oikeudet pidätetään.